KENJI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kenji. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 22:37 Heeeerlijk! Echt de beste van oss en omstreken wat Sushi betreft verrassend lekker en nog eens een lekkere verrassing er bij als kadootje. Hier worden we gelukkig van! Jullie zijn top
23 feb 2024 om 23:07 Prima kwaliteit en variëteit. Vis goed vers
23 feb 2024 om 21:30 Al meerdere keren hier besteld. Kwaliteit is altijd top, super lekker en net wat anders dan bij een andere sushi tent!
11 feb 2024 om 20:53 Geen sushi gehad omdat heel Oss in stroomstoring was . Maar ze hebben het keurig opgelost. Hopelijk hebben ze niet een hele slechte zondag. Ik bestel snel weer want ik ben echt erg blij met jullie :)
20 jan 2024 om 8:40 Fantastische sushi
17 jan 2024 om 19:31 Heerlijk gegeten en snelle bezorging.
14 jan 2024 om 15:46 Super snel bezorgd en echt fantastisch qua smaak
12 jan 2024 om 22:49 Voor de eerste keer bij Kenji besteld. Van vrienden gehoord dat het heel erg lekker is en dat is ook zeker het geval. Ik had allemaal losse dingen besteld en het was keurig mooi gepresenteerd in 1 grote schaal. Ga zeker vaker bestellen.
7 jan 2024 om 22:28 Warme gerechten waren ook nog echt heet, weer heerlijk gegeten
6 jan 2024 om 21:36 Deze keer duurde het erg lang voordat de bestelling er was, 75 min.. Erg jammer, normaal gaat dit veel sneller bij ze. Overigens wel heel aardige bezorger. Eten was wel weer heerlijk zoals altijd.
2 jan 2024 om 12:26 Normaal gesproken echt heerlijk maar gister helaas een stuk minder. Ook duurde de bestelling erg lang, maar daar hadden ze over gebeld dus dat was fijn!
1 jan 2024 om 9:07 Mega lekker! Zelfs de laatste dag van het jaar leveren ik was net op tijd en kreeg ook nog eens een gratis Sushi rol er bij ! Ik ben zo blij dat ik jullie ontdekt heb zo vers en zo mega lekker! 2024 ga ik zeker vaker bij jullie bestellen